3 grunde til at gå på en LCHF kost

3 grunde til at gå på en LCHF kost

Overvejer du at starte på LCHF kost, men er du ikke sikker på, om det er det rette valg for dig, kommer vi her lidt nærmere ind på, hvad det er, og hvorfor det måske vil være den perfekte diæt for dig og mange andre mennesker.

Når det kommer til kost, handler det jo også langt hen af vejen om at lytte til sig selv. Og derfor er det kun dig selv, der kan vurdere, om det virker for dig, når du først er kommet i gang.

Skal du lave LCHF kost, kan det være en god ide med en Mette Blomsterberg Multihakker.

1 – Du kan smide de overflødige kilo

En af de primære grunde til at starte på en LCHF diæt er jo, at det giver dig muligehd for at smide de overflødige kilo, som du måske har fået samlet sammen over de seneste par år.

LCHF gør det i hvert fald muligt for dig at spise dig slankere. Så hvis det er det, der er vigtigt for dig, er det jo bare med at komme i gang.

2 – Sundt og mættende på samme tid

Det gode ved LCHF er også, at det er en sund måde at spise på, samtidig med at du ikke føler, at du går sulten fra bordet. Det handler jo om at spise få kulhydrater og mere af den gode fedt, og det altså tit være med til at gøre dig ganske godt mæt, når du forlader spisebordet.

Det er jo dejligt at kunne sundt, samtidig med at du ikke føler, at du skal gå sulten rundt hele tiden. At spise sundt handler ikke om at være sulten og lide afsavn hele tiden. Det handler bare om at finde den rette kost.

3 – Nemt at få til at passe ind i et travlt skema

Og her til sidst er det også vigtigt at slå et slag for, at det er nemt at få en LCHF diæt til at passe ind i et travlt skema. Har du ikke meget tid til at stå og lave mad hver dag, skal du ikke være bange for, at du ikke kan være på en LCHF diæt.

På nettet kan du finde mange gode opskrifter på hurtige og lette retter, som stadig er velegnet til en LCHF kostplan. Det behøver ikke at være svært at følge en sund LCHF diæt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.