3 tips til at få en LCHF livsstil til at glide nemt

3 tips til at få en LCHF livsstil til at glide nemt

Er du i gang med at lave din kostplan om til LCHF, men har du svært ved at få det til at fungere, er der her et par tips, du kan tage til dig.

Find tilbud på kapsler til kaffe her hvis du stadig drikker kaffe på LCHF.

Lær mere om meal prepping

For det første kan det være en rigtig god idé at lære mere om meal prepping. Det handler kort og godt om at lave mad en enkelt eller to dage om ugen til resten af ugens dage.

På den måde kan du nemt tage en portion mad op, når du skal lave aftensmad, og varme den op. Så skal du ikke tænke på at lave mad fra bunden hver eneste aften. Det kan gøre det en del nemmere.

Få maden leveret direkte til din dør

Dernæst kan det måske være en rigtig god idé for dig at få et abonnement på en måltidskasse, så du kan få dine ingredienser til LCHF leveret til din dør. Så slipper du for selv at skulle handle ind til din mad, og du kan bare tage næste ret op af kassen.

Der er mange, der gør brug af måltidskasser nu om dage. Og du kan nemt finde måltidskasser, der er skræddersyet til dig, der spiser LCHF. Så du skal ikke være bange for, at det kommer til at være et problem for dig, selvom du er på LCHF.

Elsker du te, finder du kusmi te tilbud her.

Der findes også nemme løsninger

Selvom du spiser LCHF, kan det nogle dage bare være, at du ikke gider at stå og lave mad. Her kan det være en god idé at være forberedt med løsninger i fryseren, der stadig går ind under LCHF, men som kan laves på et øjeblik.

Du kan jo fx nemt have grøntsagsblandinger eller lignende liggende i fryseren, som du nemt kan tage op og varme. Der er flere og flere sundere frosne måltider, som du kan købe og have liggende til de dage, du ikke gider at lave mad.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.